mandag 22. september 2008

Før og etter!

Endelig kan vi vise fasadebilder for hele huset, før og etter sommeren / høstens restaurerings-innsats. For nå er vi endelig helt ferdig utvendig, med nye vinduer, ny kledning og et strøk oljedekkebeis. Bildene sier sitt, men vi må få lov å legge til at vi syns det er blitt veldig fint, og vi er godt førnøyde :)

Med dette kan vi gå vinteren i møte med god samvittighet, og samle mot til å gå i gang på resten av jobben. For det er mye arbeid igjen... Ute er det hovedsaklig taket aom gjentår, mens inne er det absolutt alt igjen. I helga fikk vi støvsuger, og så får vi se om vi begynner å puske litt innendørs etterhvert. Det er mye som skal vaskes og males. Taket ute og skifting av gulvene i første etasje er neste stor-jobb, men det får vente til våren.


mandag 8. september 2008

Ferdig med kledninga!

Da var siste kledningsbordet spikret på veggen og vinduene er på plass med pynt og alt sammen. Ferdig med andre ord! I allfall nesten. Det gjenstår nemlig ei list utpå det brede bordet på etasjeskillet på nordveggen. Men det er en bagatell å få på plass når vi får kjøpt riktig type. Ellers så fikk vi malt en del denne helga, så av maling gjenstår det nå 1 og en kvart vegg.

Vi sier oss godt fornøyd med innsatsen vår så lamgt, og nå som høsten er her blir det litt roligere tempo. Neste helg tar vi en tur på fjellet, og så får vi se hva som skjer deretter. Vi skal ha på et helt strøk med maling, og så kan vinteren komme.