tirsdag 2. juni 2009

Da er vi igang igjen!

Deler av pinsehelga har vi vært på Flå, og med hjelp fra pappa / svigerfar Dagfinn så har vi fått gjort litt i huset igjen. På kjøkkenet har vi flyttet skap og ryddet klart for riving av en vegg, og ellers fikk vi ordnet litt småtteri her og der. Alle monner drar, og det er godt å være igang igjen. Regner med at det kommer til å bli mange arbeidstimer på Buøen utover sommeren.

Været var nydelig og søndagskvelden var det 25 grader klokka 8 om kvelden. Da satt vi ute i sola og spiste grillmat på verandaen til Georgs foreldre, og jeg tok meg i å drømme om den dagen jeg og Georg kan sitte ute i hagen på Buøen og nyte et glass vin i kveldssola...

Georg og Dagfinn har spylt i låven, så nå er det rent & pent
og klart for å bygge fôr-tørke her.
Vebjørn var med, og han vekslet mellom å sove / se på at vi jobbet.
Riving av gammel kjøkkeninnredning.

6 kommentarer:

S & E sa...

Så moro, gleder meg til å se hvilke planer du har for kjøkkenet! Det skulle egentlig vært slike skap hos oss på hytta, men de kom aldri inn i huset.

BROCANTE sa...

Nei så koselig - og så moro at dere er i gang igjen. Gjett om jeg skal følge med dere på arbeidet framover.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kjekt å se hvordan det gamle huset blir finere og finere. Slike kjøkken har jeg vært med og fjernet et par av. Nå står det et igjenn på hytta som også skal ut. Passer jo ikke i et hus fra 1920.

Ha en herlig uke
:)

My home is my Castle - by Kari sa...

Så moro at dere er igang igjen :))
Gleder meg til å følge dere videre...

Klem,Kari

S & E sa...

Håper sommeren er bra og at det går bra med den lille. Det ligger en utmerkelse inne på bloggen min. Den får du fordi du var min 1. følger av bloggen og fordi jeg elsker det restaureringsprosjektet du blogger om! Ha en fortsatt fin sommer!

Anonym sa...

Ett sånt nydelig kjøkken! Håper dere hadde vett på å ikke kaste det, men gi det et nytt hjem! Hadde jeg sett dette da det ble postet hadde jeg kastet meg inn i bilen på direkten og tigget og tryglet om å få det! :D

- Mira