mandag 27. juli 2009

Litt av hvert fra oss

Vi er i gang med nytt tak, men været bremser framgangen litt. I går hadde vi mye sol, men også regnbyger, og i dag har det regnet stort sett hele dagen. Presenningen på taket er av og på, og sakte men sikkert kryper shingelen oppover taket. At det er så bratt gjør også sitt til at det ikke går så fort, men Georg og Turid jobber jevnt og trutt og er nå over halvveis.


Da sola var framme benyttet vi anledninga til lunsj på "krokodilla". Håper vi får flere sånne dager, hvor vi kan kose oss i sola.


Når det regner som værst så har vi alltids andre ting vi kan gjøre, og stuegulvet er på god vei ut. Nytt furugulv er bestilt, så da vet vi hva vi kan drive med utover høsten.


Et annnet regnværs-prosjekt var riving av deler av en kjøkkenvegg. I stedet for dør skal vi bare ha åpning mot gangen bak kjøkkenet, og med veggen nede så virker kjøkkenet mye større og lysere. Til høyre på bildet under er litt av veggen som står igjen, og her kommer ny kjøkkeninnredning.

4 kommentarer:

~ Camilla ~ sa...

Å- så nydelig hus dere er i ferd med å restaurere! Stort prosjekt, da! Kan tenke meg dere møter mange utfordringer, og lærer masse! Gleder meg til å se fortsettelsen!

Villmarkstausa sa...

Så fint at noen restaurerer slike flotte bygg;-) Linker deg likesågodt. Morsomt å følge.Er drømmen med et slikt sted... Hilsen Ingun

BROCANTE sa...

Det blir så FINT! Det virker som huset er i god stand bortsett fra taket? Når taket er på plass og dere holder dere tørre innendørs så kan dere virkelig holde på utover høsten. Tenk så koselig det blir å jobbe med fyr i ovenen og snøstorm ute!

shg sa...

Takk for kommentarer :)

Stemmer som Brocante lurer på, at huset nå er i ganske bra stand. Det er i hvertfall tett, og det kommer nok til å bli noen arbeidstimer utover høsten ja. Pipa er i litt dårlig forfatning, men vi har innlagt strøm, så det går an å ha på litt varme da.