torsdag 25. mars 2010

Kjøkken er bestilt

Som dere kanskje husker så har vi planlagt kjøkken en stund, og siden vi satser på å ta huset i bruk i år, så nærmer det seg at vi trenger kjøkken. Tidligere har jeg kikket på Ikea kjøkken, men nå tok jeg også en tur til Norema, som har butikk ikke så langt unna oss. Der fant jeg et kjøkken jeg likte godt, og ba om et tilbud på dette. Tilbudet syns vi var så bra at vi nå har avtale om kjøp av kjøkken :) Her er 99% sikre tegninger, vi må bare ta noen kontrollmål etter påske.



Kjøkkenet vi har valgt heter Tid Hvit, og er med integrerte hvitevarer. Beklager litt kjip kvalitet på bildene, men det er mobilbilde av en papirutskrift.

søndag 21. mars 2010

Utsikt fra Bergensbanen

I forrige uke tok jeg toget til Bergen, og hvis man vet akkurat når man skal se ut av vinduet, så får man et glimt av Buøen.


Som dere ser, så er det fortsatt mye snø igjen, men nå er veien ut til tunet brøytet opp, og med fortsatt mildvær vil det forhåpentligvis snart bli bart. Etter påske går vi igang for fullt, og lista over ting som vi har tenkt å få gjort er laaaaaang.

God påske og så "ses" vi i april!