mandag 10. september 2012

Oppslagsvegg

Siden vi flyttet inn har vi savnet et sted å gjøre av huskelapper, regninger, ukeplaner og alt det andre som hang på det gamle kjøleskapet (den nye er innbygd og magneter fester ikke) eller det som slenger på kjøkkenbenken. Jeg har sett for meg å få noe av dette opp på veggen, og nå er endelig denne kjøkkenveggen komplett, med en magnettavle /whiteboard i glass, en sløyfe til å feste kort på og et hjemmesydd system for lagre regninger og andre papirer oppi. Sistnevnte ble tråklet i hop av en rest fra gardinstoffet. Kjøkkenbenken blir vel ikke helt ryddig uansett, men det hjelper å ha et sted å gjøre av noen av tingene :)

2 kommentarer:

Mette sa...

Hei!
Fant bloggen din akkurat nå og må bare kommentere veggen din på kjøkken hvor du har organisert forskjellige kort, papirer og regninger på en smart måte! Veldig fint og jammen skal jeg sy meg en slike lommer til å ha regninger i jeg også!
Ha en fin kveld videre!

Mette

Karin sa...

Følger med deg og venter spent på neste oppdatering ;-)

Synes også denne løsningen ser ryddig og bra ut. Snor for å henge kort og tegninger bruker vi, men lomme til regninger og penner som slenger rundt er kjempesmart!

Ha en fin høst!

Karin