søndag 13. mai 2012

I potter og kar

Vekstene i vinduskarmen begynte å bli store, og jordbærplantene som overlevde fra i fjor forsvant nesten i gresset som begynte å komme opp rundt de. Så da har vi hatt en liten innsats utendørs, og pottet om det vi sådde tidligere i vår, og fått jordbærplantene over i potter.

Og så var vi så heldige å få en stor sinkbalje. Super til å sette potter oppi! Så får vi bare vente på sol og sommer, så blir det kanskje jordbær på oss. Og om noen uker er det kanskje varmt nok til at flere vekster kan stå ute, i stedet for i vinduskarmen.


lørdag 12. mai 2012

Veggpynt på kjøkkenet


Disse fine keramikkkrukkene hørte til huset i gamle dager og nå er de på plass på kjøkkenveggen igjen. Veldig fine og artig å ha gamle ting som er "originale" her hos oss. Mer pynt blir det når jeg får tak i en planlagt hylle til kjøkkenveggen. Godt å få ting dit de er ment å være, i stedet for å ha de alle andre steder (ja, det er fortsatt flyttekaos her).

søndag 6. mai 2012

Innflyttet

Da har vi flyttet til Buøen, både i praksis og i folkeregisteret. Forrige helg gikk det O store flyttelasset (mange lass), og i løpet av uka har vi pakket ut de viktigste tingene. Fortsatt er det kaotisk, og vi kommer nok til leve med pappesker rundt oss ganske lenge.

I gangen henger dette koselige skiltet som vi har fått i innflyttingsgave. Når vi får ryddet litt mer, så er folk hjertelig velkommen på besøk til oss :)


Slik så det ut i tunet da vi flyttet inn, og lengst ned er stua slik den fortsatt ser ut..


Til slutt vil vi takke for all hjelp med flyttinga! Bilen brøt sammen på Sokna en lørdags kveld, og hadde det ikke vært for gode venner så hadde det blitt en lang natt på oss. Og takk for barnevakt, hjelp til nedpakking av flyttelass og bæring av tunge saker. Dere er supre!