søndag 8. juni 2008

Vi er i gang!

Da har vi hatt første arbeidshelg på Buøen. Denne helga har vi gjort klart for riving av låven, det minste huset og ei lita bu (den gamle badstua). Den har vært nydelig vær og lørdag var det +32 grader i skyggen. Alt for varmt til å jobbe!

Planen er at pappa / svigerfar Dagfinn kommer med gravemaskin neste helg, og da skal vi endelig bli kvitt de husene som er så falleferdige at de nesten ramler bare man ser hardt på de. Nå har vi flyttet de få tingene som ikke skal gå med i rivinga, pluss at vi har samlet sammen en del skrot som skal kjøres bort. I det lille huset hentet vi ut ei dør som skal brukes i restaureringshuset, pluss 3 små ovner. Den ene av dem viste seg å være ødelagt, mens de to andre er fine. De trenger bare litt sandblåsing og ny sverte.

I bakgrunnen på bildet under av traktoren og ovnene, så står låven som skal rives. Gulvet oppe er delvis rast sammen, og taket er i ferd med å kolapse, så det er ikke tvil om at dette bare er å få jevna med jorda!


August har vært med hele helga, og ville gjerne hjelpe til når pappa skulle demontere en dørkarm. Høydepunkt for han denne helga, var nok å få sitte på fanget til pappa å kjøre traktor.


Ingen kommentarer: