søndag 11. januar 2009

En smakebit fra innvendig

Dette blir året hvor vi kan begynne å jobbe innvendig i huset vårt. Til nå har fokuset vært utvendig, for å få tatt det grovste først og for å få huset tett. Taket gjenstår, og så tar vi fatt inne. Til nå har vi bare skrevet om husets innside, men her kommer noen bilder for å vise dere hva vi har å ta tak i. Det kommer til å gå noen liter maling, fr å si det sånn...

Plantegning:

Ene soverommet:Kjøkkenkrok:
Gangen bak kjøkkenet:
Her blir vi etterhvert å bygge om til bad.
Stua:

16 kommentarer:

BROCANTE sa...

Å kjære deg - du må legge inn oppdateringer MYE oftere for dette var morsom lesing. Jeg må linke deg - for dette må jeg følge med på! Så gøy det må være - sikker dyrt også - å få til noe så fint av noe som sikkert mange andre hadde revet. Det varmer mitt loppehjerte å se hvor fint det blitt.

Ramme alvor sa...

Flott blogg, kjempeinteressant :)

britt

A-mora sa...

Så flott blogg. Å så mye arbeid det er med huset deres. Skal bli morsomt og følge med på:))

eneron sa...

Kjempegøy å følge med! (Har bare sniklest før)
Har gledet meg lenge til en ny oppdatering nå :)
Hvor stor grunnflate er det på huset?

My home is my Castle - by Kari sa...

Ja her må dere skrive oftere :) Såå spennende og moro å følge med dere....
Masse lykke til :)

Klem,Kari

shg sa...

Takk for alle de fine kommentarene! Koseligat så mange vil følge med :)

Flere som ønsker oftere oppdatering ser jeg. Joda, det skulle gjerne kommet innlegg hverdag, men nå i disse mørke vinternånedene skjer det ikek så mye som er verdt å skrive om. Vi kommer sterkere tilbake sammen med vårsola:)

Svar til eneron: Huset har en grunnflate på ca 50m2, så vi har drøyt 100m2 tilsammen med begge etasjene og inngangen.

Velkommen igjen alle sammen!

mvh Sigrid.

Mette sa...

Spennende prosjekt dere har på gang! Er selv midt oppi et lignende prosjekt. Vi pusser opp og bygger ut et hus fra 50-tallet, mens vi bor der. Galskap, vil vel mange si...i sommer byttet vi tak, og gjorde mest utvendig, og nå i vinterhalvåret er det det innvendige som blir prioritert.
Kommer innom senere...

Landcharm sa...

Ja, dette er bra gjenbruk. Jeg har stor sans for å ta vare på det gamle. Holder selv på med restaurering av et gammelt bryggerhus på gården.

Torill sa...

No har eg sett gjennom heile bloggen din. Heilt utruleg kva dokke har gitt dokke ut på. Det må eg seie er beundringsverdig med tanke på restaureringa som er lagt bak og som ventar dykk. Flott vert det, men du verden så mykje jern dokke må gi. Fantastisk å sjå, dette vil eg følgje med vidare på :-)

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

WOW... For et arbeid, og stort prosjekt. Det må være spennende, for det syns jeg iallefall... Så spennende at jeg måtte rulle meg nedover innleggene til starten på bloggen. Ser dere har gjort mye allerede, og skjønner at dere har mye igjen. Dette vil jeg følge med på. Oppdager nå i fra de andre som har skrevet her at dere blogger ganske skjelden, håper det blir oftere blogging;)

Ønsker deg en fantastisk flott uke;) Smil fra Miriam:)

My home is my Castle - by Kari sa...

Det ligger noe til deg inne på bloggen min :)

Klem,Kari

Anettes hus sa...

Ååå, så spennede!! Det ser kjempe-fint ut! Blir sikkert flott! Gleder meg til flere bilder:)

Lykke til videre!

Klem Anette

Fru Mylder sa...

Wow, for en jobb dere har gjort utvendig! Imponerende! Legger deg til blogglista mi jeg, for denne restaureringen har jeg lyst til å følge med på! Gleder meg til å se hvordan dere får det inne!

pippilotta sa...

Hei!!

Utrolig forvandling av huset,sååå flinke dere har vært:)

Koselig at du liker min blogg og vil følge meg:)

Pippilotta:)

Anne sa...

så gøy at jeg fant blogen din:) Dette var kjekt å lese! Holder selv på i smått å resturere ett sommerhus. Det skal totalrenoveres,men vi skal holde på den gamle stilen! Gleder meg til å følge med dere videre. Få inspirasjon:) Ha en fin uke! Håper det er greit at jeg legger deg til blogen min?

Melissa sa...

Tittet innom bloggen din for å se hvordan det går på Flå. Så flott det blir! Har du bestemt deg for kjøkkenløsning nå? Følger med videre, klem fra Melissa (: