tirsdag 21. april 2009

Endelig vår

Ute skinner sola og temperaturen begynner å bli bra. Det betyr at vi nærmer oss oppstart på Buøen igjen. Først har vi bare en familieforøkelse på gang. Termin er veldig rett rundt hjørnet, og så blir det vel noen rolige uker før vi er klar for å finne fram verktøyet igjen. Ojoj vi har mye å ta fatt i! Taket får vi ta når vi har litt mer enn ei helg til disposisjon, så vi begynner kanskje med litt annet først. Det er jo blant annet utforing og listing av samtlige vinduer innvendig, og så skulle vi ha støpt gulv i den nye inngangspartiet. Lista er lang...

Og så har Sigrid en drøm om en liten kjøkkenhage. Vi får se hva vi rekker i år. Men planer og drømmer er jo uansett en viktig del av jobben :)

5 kommentarer:

S & E sa...

hei, så glad jeg ble for at du nå har litt aktivitet på siden din. Vi har et tilnærmet likt hus på småbruket vårt som vi bruker som hytte. Jeg har bl.a etter og ha vært inne på din blogg blitt inspirert til å lage min egen. Har ikke fått lagt inn bilder enda så det er ikke så mye å se. Lykke til med familieforøkelse!
House of S&E

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Er innom for å ønske deg en strålende helg!!

Jeg skal endre adressen på linken ...

Klem Anette:)

BROCANTE sa...

Så glad for et livstegn fra deg. Lykke til med fødsel og diverse. Vi får håpe at både småtten og grønnsakene gror i løpet av sommeren. Jeg har en liten husmanssplass jeg skal gjøre ferdig på gården i Valdres i sommer. Så koselig å følge prosjeltet ditt - men du kan jo vise litt av baby lykken også da - vi er ikke bare interesserte i tømmer og takstein...

Stor klem fra Ingrid

BROCANTE sa...

Gleder meg til dere starter igjen - og ønsker deg alt godt for det som er nært forestående. Det er jo enda mer spennende - et lite nytt liv!

NIB sa...

Hei! Vi rydder på sidene våre, og kan ikke finne deg på bloggrollen. Har du byttet navn el.?