mandag 10. august 2009

Ferdig med årets største jobb

Ferien er over og vi kan se tilbake på 3,5 uke med mye jobbing, mye regn og endelig et veldig bra resultat. Huset har fått nytt tak, og nå er det ikke mye som "drar ned" utvendig. Med nye vinduer og ny kledning fra i fjor, og årets innsats som har gitt huset hytt tak, så er det en enorm forskjell på bildene før og etter. Skulle ikke tro det var samme huset, og da vi gikk i gang var det vel ikke alle som så for seg hvor fint det skulle bli et drøyt år senere.Nå gjenstår det bare mye jobb innendørs (og bittelitt utvendig).
Men vi er i gang...

7 kommentarer:

Asta Camilla Gylfadóttir sa...

Hei

Utrolig strålende fint - dere er kjempeflinke!!!

Lykke til videre

Ha det fint så lenge
klem fra Island
Asta Camilla.

Cecilie Johansen sa...

Heia Sigrid! Må si det blir flott, dokker e jo kjempedyktig!!!:) E artig å kjike innom av og til å følge med på ka dokker gjør med huset. Lykke til videre!

BROCANTE sa...

Dere har virkelig fått gjort mye i sommer. Det invendige er morsomt og det går jo an å fyre på peisen og male i vinter også?

Det er en utrolig forskjell - tenk så glade de ville vært de som en gang bygde det! De titter kanskje ned på dere og smiler?

S & E sa...

Kjempeflott, så bra at dere ble ferdig tross været! Gleder meg til å følge forandringene innendørs. Blir det prosjekt i løpet av vinteren eller blir det ikke noe før neste sommer?

små og store drømmer sa...

WOW! Jeg har ikke ord. Har dere byttet plank eller malt?
Ser nesten ikke ut som samme hus.
Flinke er dere :)

shg sa...

Takk for koselige kommentarer!

Brocante: Pipa er for dårlig til å fyre i enda, men vi vil ha på litt elektrisk varme i vinter, og kan jobbe inne selv om det er kaldt ute.

S&E: Vi blir å jobbe i helgene utover høsten og vinteren, for nå som huset er tett kan vi gå i gang med ting inne som ikke er væravhengig, og som dermed kan stå halvferdig fra helg til helg.

Små og store drømmer: Vi bytta kledning og vinduer i fjor. Så omtrent alt treverk ute er nytt.

CAROLINE sa...

Wow, dere burde være kjempe stolte av resultatet :D Gleder meg til å se hvordan det blir på innsiden!

Lykke til!