søndag 6. september 2009

Endelig helt hvitt

Det har vært nydelig vær i dag, og siden vi ikke hadde andre planer, tok vi en dagstur til Buøen for å få malt litt. En drøy times kjøring, og så var vi på plass og Georg oppe i stigen. Etter en stund tok vi en matbit, og så var det sovetid for begge ungene, og Sigrid fikk malt bittelitt også. Til slutt var det fritt for hvit oljedekkbeis, men røstet mot nord er endelig helt hvitt, og mot sør begynner det også å se ferdig ut. Endelig får vi sett hvordan huset blir med alt på plass og i rett farge. Og det ser bra ut :)

4 kommentarer:

Villmarkstausa sa...

Det blir veldig fint, morro og følge med;-))

BROCANTE sa...

Ja det er ikke før alt er malt i samme farge at en virkelig ser hvordan det blir. Har du lest bloggen Ein Heim blir til ? De pusser også opp et slikt hus, men i Telemark. Ta en titt da vel. http://einheimblirtil.blogspot.com/

Sjova sa...

Eg må le- ganske så lik situasjon me er, og har vore i:-) Og så flott de får det! Heilt imponera. Gjer de alt sjølv eller? Gledar meg til å sjå vidare; og ja- blir noko heilt anna å skapa ein eigen heim frå botn. Eg elska det trass alt slitet! Lukke til vidare.

Anne sa...

Så nydeleg det blei! Utruleg morosamt å følgje med på restaureringsprosjektet:) Her kjem eg tilbake:) Ha ein flott dag!