onsdag 14. april 2010

Litt av hvert

Våren er her for fult, og nå blir det nok Flå mer eller mindre hver helg framover. Helga som var kjørte vi oppover med vår "nye" gårdsbil, og med på lasset hadde vi noen av hvitevarene til kjøkkenet.

Gårdsbil er kjekt å ha når vi skal jobbe videre med huset, og nå som vi har overtatt gården med tilhørende gårdsdrift, er det praktisk med en kassebil som kan brukes til så mangt. I første omgang skal vi i gang med å bygge høytørke i låven, for planen er å drive med produksjon av tørket høy. Lista over gjøremål er lang, og særlig nå i vår er det mye som skal på plass i forbindelse med gårdsdrifta. Men litt husjobbing blir det helt sikkert også!

Helga nå gikk med til skytestevne for Georg, i huset fikk vi sprøytet byggeskum rundt noen flere vinduer, og på stua har vi en plan for hvordan vi skal bygge opp det nye gulvet. Ellers ruslet vi en liten tur ned mot elva, og der oppdaget vi at en bever har vært på ferde. Blir spennende å se om dette er starten på en stor beverdam?1 kommentar:

Sjova sa...

No er de igang att ja! Det er bra, spennande å sjå korleis heimen dykkar tek form:-) Kjenner til den lange arbeidslista, men me kan trøyste kon med at det er lenge til snoen kjem att, så LITT rekk me heilt sikkert!
Kjøkenet såg bra ut også:-)
Framleis god veke.