onsdag 13. oktober 2010

Tre dagers arbeidsleir

Overskrifta er en overdrivelse, men vi hadde besøk av Sigrids foreldre i helga for å få litt ekstra hjelp på Buøen og vi har virkelig fått gjort mye. På forhånd hadde vi hentet en haug med rørdeler hos Ahlsell og på vei oppover hentet vi en pall med Leca og noen ekstra sekker mørtel hos Bygger'n. Utenfor låven lå det et lass med pukk som ble levert tidligere i uka. Så da var det bare å sette i gang!

August og morfar graver for avløp. Greit å få rør på plass rør gjennom grunnmuren før vi murer kjeller og legger nytt gulv:


Ny kjellermur og pukk på gulvet:


På loftstua fikk vi gjort utrolig mye. Skrapt taket, vasket tak og vegger to runder og grunnet både tak og vegger. Total forvandling! Mer bilder av dette rommet kommer garantert.


August og mormor grunner vegg:


Georg fikk på plass flere utforing og lister på stua nede:


Grøft på et vått parti utpå jordet ble det også tid til. Etter neste helg kommer også bilde som viser at veien også er fikset på.


Vi har også hatt tid til kaffepauser og har hatt ei trivelig helg, og så satser vi på enda mer tid til kos neste gang vi får besøk. Tusen takk for hjelpa denne gangen!

2 kommentarer:

BROCANTE sa...

Som dere jobber alle sammen! Ser ut som dere har det hyggelig også! Fint med hjelp fra svigermor/svigerfar - noen ganger er svigerforeldre til både hygge og nytte (hi-hi)!

Hønemor. sa...

Hei!
Bøyer meg i støvet, for en jobb dere er i gang med! Kjempe moro og titte inn og se på Buøen og følge forandringen, kommer tilbake:)
*Klem