tirsdag 14. juni 2011

Panel på kjøkkenet

Til tross for flom, fikk vi gjort masse denne helga! Georg starta med å hente et lass panel m.m. og når vannstanden etterhvert gikk ned så fikk vi fraktet hengeren ned til huset vårt. Det er artig med panel, for det går så raskt i forhold til mye av det andre vi har holdt på med. Plutselig hadde vi jo nesten ferdige vegger på kjøkkenet :) Ole dytter på plass Glava og kapper panel, mens Georg hekter opp plankene og fester med spikerpistolen.

Sigrid fikk noen økter i gardintrappa, og nå er kjøkkentaket ferdig skrapa, og det gjenstår "bare" vasking før det kan males. Så nå er det på tide å bestemme farger til kjøkkenet. Planen er noe lysegrått på veggene, og på tak / lister blir det Egghvit som i resten av huset. Her er det bare å hennge i med maling, for det er dette det står på for å få kjøkkeninnredninga på plass.

Merker at jeg blir ivrig når jeg skriver, for det er jo innspurt nå og jeg får bare lyst til å stå på for fult for å komme enda nærmere mål.


Under:Georg i døråpninga ut mot yttergangen. Hummer og kanari tømmer, og ikke noe særlig pent tømmer, så her er det godt å få på nytt panel.


Under: Fra kjøkkenet og mot stua. Kaos i skjøteledninger og verktøy mens vi holder på.


Under: Helga er slutt, og vi rydder og koster gulvet. Fredag er vi på plass igjen, og drar verktøyet utover igjen. Sånn går ukene våre. Fram og tilbake, men stadig litt mer ferdig hus.

Ingen kommentarer: