mandag 19. september 2011

Høstferie oppsummering

Vi har hatt ei uke ferie på Flå, og mye fikk vi gjort denne runden også. At vi tok ferie nå er fordi småviltjakta begynte forrige helg, men siden været ikke var av det beste og Georg ødela ryggen, så ble det ikke så mye jakting. Heldigvis var det ikke regn hele tiden, så da benyttet vi tiden utendørs. Vi har vært på utkikk etter gressklipper, og plutselig dukket det opp et bra kjøp. Så nå kan vi holde gresset nede :) Vi har også raket jord og sådd i noen dumper, og fjernet en stor plankehaug som har ligget bak huset i et par år, faktisk så lenge at det var blitt mye vegetasjon på plankene.
Som sagt var det mye "skjitvær" også (stadige flomvarsle) så det ble mye innejobbing. Kort oppsummert så ble det lister og ferdig malt på pipa på kjøkkenet og på stua nede, listene oppe er malt ferdig, vi har restaurert en ovn til kjøkkenet og Georg har gjort en start på oppussing av trappa. Jeg skal lage egne innlegg på disse delprosjektene og vise bilder før / underveis / etter.

På bildet er Georg i gang med muring mellom gammel og ny brannmur, siden det var litt for kort avstand mellom treverk og nytt røykrør til pipa. Snart klart for nye ovnen som er bestilt. Det skal bli godt å få ovner i hus, for høsten er her for fullt og lørdag hadde vi faktisk den første frostnatta. Brrr.

Ingen kommentarer: