mandag 10. oktober 2011

Mus og snø

Forrige helg hadde vi utrolig nok en hjemmehelg, første siden påske tror jeg, men denne helga var vi på plass på Buøen igjen. Vi kommer som regel litt seint på fredagen, så det var først lørdags morgen at vi oppdaget at huset ikke har vært helt tomt siden sist. For i kriker og kroker lå det musebæsj! Da bar det rett på butikken for å skaffe musefeller, og fangsten lot ikke vente på seg. Fire mus måtte bøte med livet denne helga. Alle ble tatt inne på badet, så det er tydelig lett å komme inn der. Ikke rart siden det er åpne tømmervegger og ikke allverdens med tetting over alt.

Forhåpebtligvis blir det tettere på badet snart, for vi er ganske klare for å begynne å bygge bad. Innredning er bestemt, og skal bestilles, og rørdelene ligger klare. I kjelleren er det nå bare 3-4 cm vann på gulvet, så da går det an å begynne å jobbe under badgulvet også (varmtvannstanken skal stå i kjelleren).

Ellers denne helga fikk vi opp litt flere lamper, Georg fikk kjøleveske på gravemaskinen så den er klar for vinteren og det ble ei lita økt med pressing av høy i låven.

Søndagen var det kaldt vær og ikke langt oppi dalsidene så vi snøen, så det er greit å forberede litt for vinter nå. Brrr. Godt vi har vedovn på kjøkkenet.

1 kommentar:

M sa...

Kjenner til problemet. Ikke alle gjester er like velkomne. Håper dere får bukt med besøket slik at dere unngår slike ubehagelige overraskelser i framtida.