onsdag 8. februar 2012

Siste nytt

Det er en stund siden forrige oppdatering. De siste par helgene har vi gjort noe så sjeldent som å være hjemme i Hole, men før det var vi på Buøen flere helger. I januar kom endelig vinteren til Østlandet, og vi hadde noen dager hvor det virkelig lavet ned. Unger elsker snø, og de to eldste storkoste seg utendørs.Når de ikke var ute, så hadde vi koselig hobbystund ved kjøkkenbordet, og lagde troll og andre dyr av steiner og skjell som vi fikk i posten nordfra.


Januar er bursdagsmåned for eldste, yngste og pappaen, så da ble det kakespising tre helger på rad. Her er bilder av to som ksoer seg med bursdagsgaver.Til slutt får jeg ta med et bilde som viser at det jobbes litt med huset innimellom all kosen. I kjelleren er varmtvannsberederen på plass, og nå venter vi bare på en rørlegger som skal bistå med å få badet et skritt nærmere mål. Midlertidige rør er fjernet, og vi er akkurat nå tilbake til å hverken ha vann eller do som funker. Og huset skal jo snart innflyttes, så straks MÅ vi ha badet ferdig.

1 kommentar:

Ramme Alvor sa...

Hei!

Eg har fulgt med bloggen din heilt frå starten og kosar meg voldsomt med utviklinga. For ein jobb og for eit flott resultat!!!

Lukka til vidare!
Klem!