tirsdag 6. mars 2012

Arbeidshelg: Bad + soverom

Vi har hatt koselig besøk på Buøen, og i tillegg til å kos ble det plutselig gjort masse i huset også. På badet er egeninnsats i denne omgangen ferdig, og nå er det klart for mureren. Fliser er kjøpt inn og det skal bli artig å se de på veggen om ikke alt for lenge. I tillegg til nødvendig snekring på badet, så rakk vi å få grunning + to malingsstrøk på taket også, så da slipper vi å ta den jobben når gulvet er flislagt og baderomsmøblene er på plass. Greit å gjøre det nå som det ikke er så farlig med malingsflekker på gulvet.

Lørdag hentet Georg nødvendige materialer for å kunne begynne på ombygging av loftstua, og når han gikk i gang der for fullt så tok det jammen ikke lange tida før reisverket var oppe. Aller først flyttet vi et par senger, og det var kjempestas for to største guttene å plutselig ha hvert sitt rom. Vel, det mangler litt fortsatt, men det brydde ikke Vebjørn seg noe om.

2 kommentarer:

M sa...

Det er ikke så viktig med vegger når man øyner muligheten til eget rom. (",) Det går unna hos dere nå mot våren, håper arbeidslyst og -driv holder seg.

Emmas hvite borg sa...

Ønsker deg en herlig torsdag ♥
Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette