søndag 6. mai 2012

Innflyttet

Da har vi flyttet til Buøen, både i praksis og i folkeregisteret. Forrige helg gikk det O store flyttelasset (mange lass), og i løpet av uka har vi pakket ut de viktigste tingene. Fortsatt er det kaotisk, og vi kommer nok til leve med pappesker rundt oss ganske lenge.

I gangen henger dette koselige skiltet som vi har fått i innflyttingsgave. Når vi får ryddet litt mer, så er folk hjertelig velkommen på besøk til oss :)


Slik så det ut i tunet da vi flyttet inn, og lengst ned er stua slik den fortsatt ser ut..


Til slutt vil vi takke for all hjelp med flyttinga! Bilen brøt sammen på Sokna en lørdags kveld, og hadde det ikke vært for gode venner så hadde det blitt en lang natt på oss. Og takk for barnevakt, hjelp til nedpakking av flyttelass og bæring av tunge saker. Dere er supre!

4 kommentarer:

brudeblogg sa...

Gratulerer med flyttingen!
Det er et styr å flytte, så det var godt dere hadde gode hjelpere.

Oona sa...

Gratulerer!
Så spennende og få flytte inn. Gleder meg virkelig til å komme å se på hverligheten :) men selvsagt når dere er kommet litt mer i orden ;)

M sa...

Gratulerer med ny adresse. Når man ser bildet av huset fra 2007 er det ganske utrolig at det nå bor en familie der igjen - og det sier samtidig noe om alt det fantastiske arbeidet dere har vært nødt til å legge ned! (",)

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer med innflytting - det er mye mas - men gled deg til våren og sommeren i nytt hus:-) super lørdag! klem Siv:-)