mandag 15. november 2010

Et hus i vinterdvale

Hvor ble det av høsten? Ukene flyr og plutselig var det vinter. På Buøen har snøen lagt seg, og det er bare å innse at årets restaureringssesong er slutt. Epletrærne er pakket inn, og sammen med oss andre så lengter de nok allerede etter en ny sommer.I helga ble det en liten innsats med malekosten, og ellers ble det opprydding og klargjøring før vinteren. Ute er alt rot ryddet unna og vannet er stengt i kummen. Inne på soverommene har vinduskarmer og vinduslister fått hvit farge, og dette lyste ekstra opp i rommene. Det har virkelig blitt to fine soverom!


Det er godt å se at noe har blitt ferdig i år, og at alle arbeidstimene gir resultater. Det motiverer for å fortsette. For det er fortsatt nok av ting som gjenstår.

Kjøkkenet...

Yttergangen...

Å ta pause nå er både litt godt og litt vemodig. Det har vært mye jobbing, og det skal bli godt å være litt hjemme nå i førjulstiden og på nyåret. Men samtidig vil jeg ha huset beboelig så fort som mulig, og det har jo vært mange trivelige helger på Buøen selv om det er jobb også. Vi får si oss fornøyd med 2010, og så er planene klare for 2011 :)

Og så jeg ser ikke helt bort fra at det kan bli bittelitt jobbing mens jeg venter på våren...

Ingen kommentarer: