mandag 10. mai 2010

Utedo og litt til

Det er mandag igjen, og noen er tilbake på jobb, mens andre fortsatt er på Flå og jobber. Det går framover med høytørka og vi jobber mest der, men innimellom rekker vi litt annet også. Mens Georg har fraktet traktor m.m. hit og dit, så har Sigrid og August gjort en innsats på Buøen. Nå er stabburet ryddet og tatt i bruk, og inntil videre skal vår "nye" utedo få plass her. Gammelt skrot og rivingsmaterial er brent på bålet, og stabburet er ryddigere en på veldig lenge. For at det skal bli litt lettere for store og små å komme seg på do, så har vi bygd trapp, og denne er Sigrid og August veldig stolte av :)Stopp på brua hører med, og det er alltid like artig å kaste stein i bekken. Det var en plan å fikse på det skjeve rekkverket på brua, men det rakk vi ikke denne gangen heller. Kanskje neste gang...


Ellers har dette vært ei begivenhetsrik helg for Flå, med åpning av Thon sitt nye kjøpesenter og hotell. Masse folk var samlet, og alle smilte i det nydelige været. Her blir det mulighet for shopping og kafé, når vi tar en pause i jobbinga.

2 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så utrolig spennende prosjekt dere har altså!

Lykke til videre!
Hilsen Liv

Hvit Villa sa...

Flinke dere er! Gleder meg til å se mer etterhvert! Må bare si jeg likte døren til utedoen veldig godt...fantastisk fin! Ha en god uke :-)