mandag 29. august 2011

Helgeinnsats

Når man har vært på Buøen hele uker i det siste, så er ei helg plutselig så veldig kort. Føltes nesten som å bare snu i døra. Jaja. Tilbake til hverdag, men heldigvis er det snart en liten høstferie. Dette forteller i hvertfall at vi trives i huset, og ikke har noe lyst å dra hjem når søndagen kommer.

Selv om helga gikk fort så rakk vi å få gjort litt her og der. En tur til Kjerringtorget på Nesbyen ble det også tid til for Sigrid og Ask, og med hjem hadde vi denne søte kattepusen:


På loftet hjemme fant jeg denne hylla som jeg lagde da jeg gikk i 6. klasse. Må si jeg er litt stolt av den, og nå får den også gjort nytte for seg som krydderhylle:


Yttergangen blir stadig mer ferdig, og nå er bade skapdører og hylle på plass. Dette er de gamle dørene som var på skapene under trappa. På hylla skal vi ha kurver til luer og votter, så nå er det ut på jakt etter kurver i rett størrelse.Det regner stadig like mye, og for n-te gang er det flom. Hallingdalselva står kjempehøyt, og bekken går fullstendig over sine bredder og innover jordene våre. Ikke noe særlig å være bonde i år.4 kommentarer:

M sa...

Selvgjort er velgjort, og det gjelder ikke bare hylla fra barneskolen. (",) Likte virkelig skapdørene i yttergangen, de var fantastisk flotte. Så bra at ingen hadde bytta dem ut med mer moderne dører underveis i husets livsløp!

Eldbjørg - Livet i Brattebakken sa...

Dere har vært så utrolig flinke! Kjempegøy å følge dere i oppussing og nybygging... Skjønner at en helg går fort, men snart er dere vel klare for å være på Flå på heltid??
Jeg ser etter dere hver gang jeg kjører forbi, men finner virkelig ikke ut av hvor dere er... Ikke sikkert jeg ser det fra veien heller??

Ha en flott helg! Nå er dere vel kanskje på vei oppover igjen :)
Klemmer fra Eldbjørg - litt lenger opp i dalen :)

shg sa...

Silvia: Du må gjerne legge link. Skal se mer på dered blogg når jeg er hjemme igjen.

Eldbjørg: Vi er ikke langs hovedveien, så det er ikke lett å få øye på huset vårt.

Takk for koselige hilsener. Mvh Sigrid.

Sandoren og Blåsten sa...

Så fin katt og dører! Jeg har også kjøpt ulike type kurver til slik oppbevaring på hytta i sommer.

Jeg fant mine på Home and Cottage og Kremmerhuset og er veldig fornøyd.

Hilsen Gry K