søndag 22. juni 2008

Enda ryddigere

Enda ei effektiv helg på Buøen, og det blir stadig ryddigere. Sigrid har vasket gulvene i huset, så nå er de ikke fulle av fugleskit lengre og på kjøkkenet er det ryddet klart før arbeidet med vegger og vinduer begynner. Ute har det blitt planert og sådd gressfrø, så da blir det forhåpentligvis grønt og fint i løpet av sommeren.

August har vært sammen med bestemor, og da de kom for å hilse på nede på Buøen ble det litt klatring på "krokodilla" som morfar lagde forrige helg.
Georg og Ole gikk i gang med grunnarbeid for den nye inngangen, men ente opp med å skifte ut bunnstokken under ytterdøra og veggen. På bildet under vises det at det trengtes å gjøre noe her før den nye innganen kommer på utsiden (se til høyre under døra). Samtidig ble det revet ganske mye panel av ytterveggen, og døra ble skiftet. Nå er det blitt veldig bra, og det er klart for å fortsette med grunnmur neste gang.


Søndag hadde vi en skikkelig økt med motorsag og bil med henger, og det har blitt veldig ryddig langs veien. Mesteparten av trær og busker er sagd ned og kjørt bort, og det ble veldig lyst og fint!

Ellers har sist rest med jern-skrot blitt kjørt til fyllinga, og på samme turen ble det handlet inn leca, mørtel og isolasjon.

Ingen kommentarer: