søndag 15. juni 2008

Rivejobben er fullført

Da er helga over, og 3 dager med gravemaskin på Buøen har vært veldig effektivt! Det har gått i ett fra tidlig morgen til langt utpå kvelden. Dagfinn har kjørt gravemaskin, mens Georg og Ole har delt på å kjøre traktor hit og dit med skrot. I tillegg ble det tid til litt rydding rundt omkring. August har vært sammen med bestemor oppe ved huset deres, men neste gang venter det en overraskelse til han nede på Buøen...

Forrige innlegg viste at låven forsvant, og etterpå var det tid for å ta det lille huset. Som ventet var det råttent og dårlig, og det gikk raskt å klappe det sammen.


Ole og Dagfinn tar en velfortjent pause. Været har vært blandet, men det har vært mye sol så man kunne sitte ute i tunet å se på at det ble ryddigere og ryddigere.


Her forsvinner siste rest av det gamle inngangspartiet på hovedhuset. Neste helg går vi i gang med nybygg.


Når man nå kommer ned mot tunet, er det åpent og fint, og der låven sto er det planert og klart for å kunne så gress. Det kom fram en god del "stablestein" som vi etterhvert skal bruke til et eller annet. Den ligger nå i en stor haug der låven sto for noen dager siden. Det har også blitt en haug med ved, etter at vi fikk tid til å rydde litt nede ved elva.


Her er gravemaskinen til slutt lastet opp, og både maskin og maskinfører er klar for å reise nordover.

3 kommentarer:

Anine M sa...

Så flinke dere har vært!

Anonym sa...

No e vi ordentlig stolt av dokker! Røddig og fint, flott arbeid! Her nede jobbe vi også, mest hagearbeid, men kanskje ikke like hardt som dokker. Hadde nok hatt godt av en gravemaskin her også, kanskje du kan låne oss Dagfinn? Stor klem i fra mamma og co.

Anonym sa...

Jeg gikk ned på Buøen søndag kveld.
Det er utrolig hva som kan gjøres på 2-3 dager. Det styggeste er borte. Nå skal det bli bedre og bedre. Det er bra at dere har pågangsmot! Hilsen barnepika.