mandag 18. august 2008

To vegger malt og 0 vinduer igjen

Det har vært ei bra arbeidshelg, og vi er veldig fornøyde med resultatet. Hele sommeren har vi talt ned et og et vindu, og nå er alle vinduene på plass! Det ekstra vinduet på nordveggen ga oss litt mer-arbeid på lørdagen, da det viste seg at det var montert 4-5 cm for høyt. Med vater på stuegulvet oppdaget vi at gulvet har godt fall, og begge stue-vinduene var like høyt fra gulvet...


Det var malevær stort sett hele tiden, og nå er forsiden og sørveggen ferdig malt. Det blir rett og slett nydelig! Et par helger til med oppholdsvær så er huset ferdig malt. Hvis snekkeren er ferig med kledninga da. Han er godt i gang på nordveggen, og har kommet halvveis på første etasje.


August har vært mest sammen med bestemor, men også litt på byggeplassen. Da arbeider han, for i løpet av sommeren har han sett hva verktøyet skal brukes til. Hammer, vater og spiker er populæt.

1 kommentar:

Anita sa...

Dere har virkelig stått på i sommer. Stor forandring siden første innlegg. Blir spennende å følge med her. Når håper dere å få flytte inn?
Hilsen amo