søndag 2. november 2008

Pause og planlegging

Kuldegradene har ankommet, og vi har tatt pause fra jobbinga. Vannet er koblet fra, og huset vårt står igjen øde. Men til forskjell fra tidligere så forfaller det ikke denne vinteren. Det venter bare på varme dager så vi kan gå i gang med malekost og hammer igjen.

Mens vi venter så bruker vi tid på å planlegge, og Sigrid studerer fargekart. Når vi går i gang igjen blir det skifting av tak utvendig og gulvene inne i 1. etasje. Når det kommer til maling så er det bortimot klart for å begynne å male samtlige rom, fra gulv til tak! Farger er ikke bestemt, men er her en liten smakebit av mulige fargesammensetninger. Det blir antakelig fargen Sand på gulvene oppe + trappa, og tak + vinduer + lister blir Egghvit. Ellers blir det nok lyse nøytrale farger.


Med tid og stunder blir det nok også klart for kjøkkeninnredning, og med Ikea's kjøkkenplanlegger går det an å leke med hvoran det kan bli seende ut. Her er et forslag, og det kan godt komme til å bli noe i denne duren.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ville bare tipse deg om www.3dbolig.com hvis du ikke allerede har vært det...Og lykke til videre. Ser moro ut! og litt av en jobb.

ANETTESHUS.COM sa...

Ser ut til å bli kjempe-fint!! Er det Ståt?

Klem Anette

Sigrid sa...

Ja, det er Ståt. Syns det er fint, og tror det ville passet hos oss. Enda en stnd til vi trenger å bestemme noe, så det kan jo hende det det dukker opp nye ideer igjen.
-Sigrid-

Anonym sa...

Så utrolig flott at dere setter i stand huset! Blir spennende å se hvordan ting blir etter hvert! Masse lykke til fra Kragerø:)

My home is my Castle sa...

WOW...
For et hus og for en plass !!!
Utrolig flott !
Dette vil jeg veldig gjerne følge videre, så jeg legger dere til på linkelisten min :))
Litt av en jobb dere har gjort og har foran dere , men så moro og da :))


Ha en fin dag videre
Klem,Kari

Anna sa...

å wow … så fint huset ble etter maling – helt utrolig hva maling kan gjøre.

Anna

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)

Dette blir gøy å følge med på, dere har gjort en kjempejobb så lang! :-D

Ha en fortsatt fin søndag.

Anonym sa...

Hei! Så flinke dere har vært, utrolig mye gjort på kort tid!!
Hva har dere tenkt å gjøre med gulvene? Ser ut til at dere skal male dem i annen etg., men skal dere isolerer/ legge nytt i første? Hilsen Mona!

Sigrid sa...

Hei!

Svar til Mona:
I 2. etg blir vi nok å male gulvene på soverommene, og enten male eller slipe / olje gulvet på loftstua og ned trappa. Hele 1. etg skal ha nye gulv (kjøkkengulvet er det hull i, og ingenting er isloert). Blir å legge nye tregulv, men har ikke bestemt hvordan vi blir å overflatebehandler det.

mvh Sigrid.