torsdag 24. september 2015

Arbeidshelg, setra, slått, mm.


Forrige helg leide vi lift, for å bli ferdig med låven utvendig. Det gjensto blant annet maling helt opp i mønet på ene kortveggen. Nå er låvenferdig malt, det er listet rundt alle vinduene og takrennene er på plass. Bra innsats!
 
 
Vi ble på et vis ferdig med slått i år også, selv om været ikke var helt med oss. Ørten rundballer er pakket i plass. Vi hadde gode medhjelpere!
 
 
Det nyeste beddet, som jeg viste i forrige innlegg, er nå beplantet ganske ferdig. Høstsalg på busker er fint. Håper mesteparten overlever vinteren, for da tror jeg dette blir riktig fint til sommeren.
 
 
Som vanlig ble det flom i år også. Det uvanlige er at det flommer over i september. Heldigvis holder veien vår seg ganske tørr, og i huset er kjelleren har vi ordnet oss med pumpe. Så da er det ingen krise, selv om det er litt styr..

 
For et par uker siden var vi en dagstur på setra. Dette mest for at Sigrid ville male taket ferdig. Ute var det tåkete, så det var ikke helt den store turdagen.. Men taket ble fint!
 4 kommentarer:

Brocante sa...

Så trivelig lesing. Har fulgt med dere lenge nå og koser meg med å lese om alle deres små og store prosjekter!

Sigrid sa...

Koselig med hilsen fra deg :)

Sigrid sa...

Koselig med hilsen fra deg :)

Unknown sa...

Oh my, this building/home looks very different from my two previous visits to Flaa Norway. I am Connie Garsjo Bartram, granddaughter of Asle and Anne Buoen. I visited here in 1984 (stayed with Klara Glesne) and again in 2007! It's wonderful that someone is making this their home again. I forget the name of the man who lived here in 1984. Perhaps I'll get to visit Flaa again! We stayed with Erling and Siv Glesne in 2007, Ole and Inger Randi Arnegaard drove us there in 2007, a homecoming for Inger Randi!