mandag 28. juni 2010

Se mitt fine tak!

Etter mange års planlegging og veldig mange arbeidstimer, så er vi endelig kommet så langt at jeg kan fortelle at nå maler vi innvendig. For meg som har drømt om hvor fint det skal bli "når vi bare får malt litt", så var det et stort øyeblikk når jeg endelig kunne grunne taket på ene soverommet denne helga. Ok, så er det bare hvit grunning og ikke maling enn så lenge, men resultatet ble utrolig flott sammenlignet med utgangspunktet, og jeg fikk nesten lyst å sove der den natta så jeg kunne ligge å se opp på det fine taket mitt.


Mens mor holder på med vegger og tak, så har ungene det artig med å hoppe på rammemadrassen som ligger på stua. Full fart og høyt og lavt hele tiden. Ikke lett å få jobbet så effektivt med de to i huset...


Denne helga skjedde det også mye i låven, og nå er dører på plass og fordeler og høykanon montert. Neste gang vi kommer oppover skal elektrikeren være ferdig med sin jobb, og det nærmer seg slått og igangsetting av tørka med stormskritt. Det blir spennende det!


Ha en fin uke, og så "ses" vi til helga. Da tar vi ferie og skal jobbe masse :)

Sigrid.

3 kommentarer:

S & E sa...

Så moro å se fremdriften! Vi har også hatt en jobbehelg på hytta og fikk malt taket (ordentlig maling- halvblank hvit) og veggene fikk 50-talls lysegrønn look. Jeg skal lage et innlegg om dette i løpet av uken.

Maleriet fargehandel sa...

Veldig bra! God ferie.

Mvh Trude & Heidi

BROCANTE sa...

Flott - er det ikke gøy? Ingenting er som å se fugl phoenix stige opp av asken! Veldig gøy å følge med dere.