tirsdag 29. mars 2011

Endelig vår!

I det siste har det vært mye nydelig vær med fin temperatur og snøen har virkelig fått fart på seg. Da vi kom til Flå i helga ble vi positivt overrasket over hvor lite snø som var igjen der. Våren er kommet og det var nesten helt bart på jordene. Bekken sto full av is og vann, men ellers var det ganske tørt og det var fint å trille barnevogn ned til huset vårt. Vi får krysse fingre for at den verste flommen holder seg unna i år.

På Buøen er alt i orden etter vinteren, men toppen av pipehatten hadde blåst av. Inne var huset akkurat som da vi forlot det i høst, og det er nå klart for å gå igang igjen for fult. Vi er opptatt med andre ting en par helger framover, men fra og med påsken blir det nok jobbing i huset.Mens vi var der gjorde Georg rein August sin fuglekasse, og Vebjørn har fått sin egen fuglekasse på stabbursveggen, så nå er det klart for småfuglene å flytte inn.

3 kommentarer:

M sa...

Vårstemning hos oss også i dag, på tross av heftig snyfall i forrige uke. SOL fra skyfri himmel gir pågangsmot fram mot sommeren. (",) Jeg har forresten også ei fuglekasse, helt øverst oppe på husveggen, men tør ikke klatre opp for å tømme den...

Ha en fortsatt fin vår på Buøen!
M

Huset i Lunden sa...

Så vårlig og flott det så ut rundt huset deres nå.
Her gleder vi oss også til oppstart for våren, klør litt i fingre etter å komme videre med prosjektet vårt også ;o)
Lykke til videre!

Mona

Astri Moseidjord - Lensmannsgården sa...

Så godt å se at det livner til på gården deres igjen..
Gleder meg til flere innlegg fra arbeidet dere gjør på Buøen..

Hilsen ei som befinner seg i samme bås ;-)