tirsdag 19. juli 2011

Kjøkken før og etter

Her kommer endelig bilder av kjøkkenet før, underveis og etter totalrenovering. Dette rommet var svært nedslitt da vi gikk i gang med huset, og vi var tidlig klar på at her måtte det i hvertfall ny panel til. Gulvene har vi jo som kjent også skiftet, og vi har utbedret og fått en god kjeller under mesteparten av kjøkkenet. Kjøkkeninnredninga var heller ikke noe å satse videre på, så i det hele tatt så er det meste nytt her. Taket derimot har fortsatt den gamle (skjeve) panelen, så det har gikk noen utfordringer med tanke på ny innredning og taklister. Ellers er døra flyttet fra stua og hit, siden vi nå bare har åpning og ikke dør inn til stua. Kjøkkenet er fra Norema og heter Tid Hvit.
Og så kan vi jo ta med et bilde fra utgangspunktet i år, da det virkelig var på det aller verste. Kjelleren sto som en stort hull, deler av det gamle gulvet hang igjen og veggene var et begredelig syn.


Og til slutt slik det var da vi overtok huset og vi fortsatt ikke hadde begrep om hvor mange timer det skulle ta, og ikke ante hvor utrolig fint det skulle bli til slutt.

1 kommentar:

På landet sa...

Hei, for en jobb dere har hatt, og så utrolig fint huset blir. Blir gøy å følge deg videre :)