fredag 15. juli 2011

Soverom før og etter

Endelig kan jeg vise før- og etterbilde av det andre soverommet. Gulvet ser veldig bra ut nå som malinga har tørka :) Fargene er Skandinavisk Lys på veggen, Egghvit på tak + lister og gulvet er i fargen Sand. Jeg bruker Jotun Sens på vegger, tak og lister, mens på gulvet er det Tre Stjerners Gulvmaling.

Dette var kanskje det rommet som var "best" i utganspunktet, siden det ikke ble mye brukt av forrige eier. Likevel er forskjellen enorm. Malingen var jo delvis flakket av på vegger, tak og gulv, og fargevalget var jo ikke helt min smak. De slitne gardinene som hang igjen fra forrige århundre var heller ikke med på å pynte opp før-situasjonen.

Nå har vi et nymalt rom med koselige gardiner, og jeg gleder meg til å få på plass noen møbler her.


8 kommentarer:

Nina sa...

Nydelig rett og slett:)

Åshild i bestemors hage sa...

Jeg er bare nødt til å spørre om det elektriske anlegget - for jeg ser at det ikke er byttet ut. Har dere sjekket at det holder? Her krevde forsikringsselskapet at vi byttet ut ganske mye, så vi tok alt.

shg sa...

Svar til Åshild:
Vi hadde folk fra kraftselskapet på befaring og fikk anlegget godkjent før vi fikk strømmen koblet på igjen i huset.
mvh Sigrid.

Saras stove sa...

Det ble kjempe fint! Er du fornøyd med eggehvit opp mot skandinavisk lys? (Litt vanskelig å fange opp på bildene). Vi har begynt å male med skandinavisk lys på veggene, men opp mot det klassisk hvite taket (S0500) ble det ikke så fint. Så nå lurer vi på hvilken hvitfarge vi skal male taket med i stedet.
Hilsen Sara

shg sa...

Svar til Sara:
Jeg syns Egghvit har blitt fint :) Var opptatt av en hvitfarge som ikke ble for "skarp", men som samtidig ser hvit ut i forhold til de andre fargene vi har brukt. Valgte å bruke Egghvit på alt det hvitee (tak, lister, vindusforinger, dører, etc) og er fornøyd med det valget. De andre fargene er som nevnt Skandinavisk Lys og Sand på soverommene og loftstua, mens nede på stua har vi fargen Luft og på kjøkkenet er det Antikkhvit. Angrer ikke på noen av disse :)
mvh Sigrid.

Brocante sa...

Det begynner virkelig å ta form nå. Snart kan dere ta en velfortjent lur på et nymalt og friskt soverom.

Heidi sa...

Så fint det har blitt.

Åshild i bestemors hage sa...

Så flott! Det er virkelig er milepæl når rommene begynner å bli innflyttings-/møbleringsklare.